گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
اجازه کار

دریافت اجازه کار در کنیا مشمول قوانین دقیقی است.

1. اگر شما صاحب حرفه و ثبت کننده شرکت هستید, نیاز به اجازه کار کلاس  G  دارد.

جهت اخذ این کلاس از اجازه کار

. احراز مسنتدات موجودی بانکی. ( 100.000 $ )

. احراز مستندات ثبت شرکت.

     . ارائه پین و کارت ثبت شرکت.

      . ارایه بیلان مالیاتی

      . پرداخت هزینه های مصوب اداره مهاجرت.( 10.000 + 100.000 شیلینگ.)

2- اگر بناست کارمند یا مجری یک کارفرما باشید شما نیاز به اجازه کار کلاس  D  هستید.

جهت اخذ این کلاس از اجازه کار

. ارائه  CV   و مدارک ترجمه شده رسمی فنی و علمی حرفه ای که قصد آن را دارید.

. احراز مدارکی توسط شرکت مطبوع جهت اعلام نیاز به شما در آن حرفه ی خاص.

. تکمیل فرم 22.

. پرداخت هزینه ای مصوب اداره مهاجرت. ( 10.000 + 200.000 شیلینگ )

3- اگر قصد انجام فعالیت و توسعه کسب و کار در امور کشاورزی , معدن, توسعه ای و ... هستید, اداره مهاجرت کنیا از قوانین مجزا و مختلفی برخوردار است. شما در شاخه اقتصاد و زیر شاخه تجارت در کنیا, صفحه اجازه کار می توانید اطلاعات بیشتری بدست آورید.

همچنین آدرس الکترونیکی اداره مهاجرت در زیر وجود دارد.

http://www.immigration.go.ke/index.php?option=com_content&view=article&id=89&Itemid=127

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران