گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
اجازه کار

*** دریافت اجازه کار در کنیا مشمول قوانین دقیقی است و شامل موارد ذیل می گردد:

1. اگر شما صاحب حرفه و ثبت کننده شرکت هستید, نیاز به اجازه کار کلاس  G  دارید.

مراتب لازم جهت اخذ این کلاس از اجازه کار عبارتند از:

-         احراز مستندات موجودی بانکی ( 100.000 $ )

-         احراز مستندات ثبت شرکت

-         ارائه پین و کارت ثبت شرکت

-         ارائه بیلان مالیاتی

-         پرداخت هزینه های مصوب اداره مهاجرت( 10.000 + 100.000 شیلینگ)

2- اگر بناست کارمند یا مجری یک کارفرما باشید شما نیاز به اجازه کار کلاس  D  دارید.

مراتب لازم جهت اخذ این کلاس از اجازه کار عبارتند از:

-         ارائه  CV و مدارک ترجمه شده رسمی فنی و علمی حرفه ای که قصد آن را دارید.

-         احراز مدارک توسط شرکت مطبوع جهت اعلام نیاز به شما در آن حرفه ی خاص

-          تکمیل فرم 22.

-         پرداخت هزینه ای مصوب اداره مهاجرت ( 10.000 + 200.000 شیلینگ )

3- اگر قصد انجام فعالیت و توسعه کسب و کار در امور کشاورزی، معدن و ... دارید اداره مهاجرت کنیا از قوانین مجزا و مختلفی برخوردار است. شما در شاخه اقتصاد و زیر شاخه تجارت در کنیا، صفحه اجازه کار می توانید اطلاعات بیشتری بدست آورید.

همچنین آدرس الکترونیکی اداره مهاجرت در زیر وجود دارد.

http://www.immigration.go.ke

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران