گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
اجازه کار برای افراد

انواع اجازه کار و اقامت

 

شهروندان غیر کنیایی که قصد فعالیت اقتصادی و تجاری (اعم از کوتاه مدت  و یا بلند مدت با دریافت حقوق و حق الزحمه یا بدون دریافت آن) دارند باید از اداره مهاجرت کنیا اجازه کار داشته باشند. همچنین دانشجویانی که قصد گذراندن کارورزی(اینترن شیپ) را در کنیا دارند لازم است مجوز مخصوص را از اداره مهاجرت دریافت کنند.

 

اجازه کار در کنیا به یازده سطح مختلف به شرح زیر تقسیم می گردد:

 سطح A:  ( فردی است که اشتغال به حرفه ای خاص توسط یک کارفرمای مشخص دارد که کارفرما شرایط را برای انجام آن شغل محیا کرده است).

سطح : B (فردی است که توسط دولت کنیا، جامعه شرق آفریقا و یا هر شخص دیگر و یا نهاد تحت کنترل دولت اشتغال پیدا کرده است).

سطح : C (اشتغالی خاص است که تحت یک طرح یا کمک های فنی مورد تایید سازمان ملل متحد و یا برخی دیگر از سازمان های بین المللی و نه یک فرد) ارائه می گردد).

سطح : D (فردی است که دارای کاری وابسته به کارفرما اما نه در محل اجرا و به صورت مسافرتی می باشد).

  مدارک مورد نیاز:

-   اصل و کپی مدرک دانشگاهی یا گواهینامه تخصصی همراه با شرح حال (CV )

-  مدارکی که نشانگر این است که سازمان استخدام کننده نتوانسته از نیروی کار محلی برای آن شغل استفاده کند.

-  تکمیل فرم 22 توسط کارفرما همراه با مهر.

- پرداخت   10.000 شیلینگ هزینه اداری غیر قابل بازگشت.

- پرداخت  200.000 شیلینگ هزینه مجوز زیر یک سال و یا یک ساله برای اخذ مجوز کار.

 

سطح : E ( فردی است که یک عضو از یک جامعه میسیونری تایید شده توسط دولت کنیا باشد).

سطح F: (کسی که در نظر دارد چه به تنهایی و یا همکاری با دیگران در کسب و کار کشاورزی یا دامداری و شاخه های آن در کنیا فعالیت کند).

سطح : G (کسی که در نظر دارد چه به تنهایی و یا همکاری با دیگران در اکتشاف مواد معدنی و یا استخراج در کنیا فعالیت کند).

سطح : H (کسی که در نظر دارد چه به تنهایی و یا همکاری با دیگران در تجارت، کسب و کار و یا حرفه ای جدید در کنیا فعالیت نماید).

 سطح : I ( کسی که در نظر دارد چه به تنهایی و یا همکاری با دیگران در یک پروژه ساختمانی و یا راه سازی در کنیا مشغول باشد)

 مدارک مورد نیاز:

-         اصل و کپی گواهی ثبت سازمان

-         گواهی علمی و حرفه ای فرد به همراه شرح حالCV  )

-         پرداخت   1.000 شیلینگ هزینه اداری غیر قابل بازگشت.

-         پرداخت  5.000 شیلینگ هزینه مجوز یک ساله برای اخذ مجوز کار.

 سطح : J  ( عضو حرفه ای از یک فن و یا حرفه که قصد آموزش دارد) .

 سطح : K

 الف) کمتر از 21 سال سن داشته باشد.

ب) فردی که از درآمد و دارایی کافی برخوردار هست و به قصد کار و پیشه به کنیا نیامده است.

1-  می تواند از سرمایه ای برخوردار باشد که او را پوشش میدهد.

2-  از حق بازنشستگی برخوردار باشد.

 کلاس: L (شخص که است که شاغل نیست اما در حال آموزش دیدن فنی و حرفه ای است.

  مدارک مورد نیاز:

-         اصل و کپی مدرک دانشگاهی یا گواهینامه تخصصی همراه با شرح حال (CV )

-         مدارکی که نشانگر این است که سازمان استخدام کننده نتوانسته از نیروی کار محلی برای آن شغل استفاده کند.

-         تکمیل فرم 22 توسط کارفرما همراه با مهر.

-         پرداخت   10.000 شیلینگ هزینه اداری غیر قابل بازگشت.

-         پرداخت  200.000 شیلینگ هزینه مجوز زیر یک سال و یا یک ساله برای اخذ مجوز کار.

آدرس و شماره تماس اداره مهاجرت کنیا به شرح زیر می باشد:

Director of Immigration Services

Department of Immigration

Nyayo House

Po.Box 30191

Nairobi – Kenya

Tel: +254-20-222022

Fax: +254-20-220731

 

 

 

اداره کل ارزیابی و نظارت
سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران